FIGYELMEZTETÉS LEHETSÉGES ADATHALÁSZ ALKALMAZÁSOKRA!

Sajnos az internetes alkalmazások elterjedésével adathalász internetes/mobil alkalmazások is kifejlesztésre és publikálásra kerülhetnek, amelyek azt állítják, hogy az alkalmazás segítségével az Erzsébet-utalvány Plusz Kártyán (továbbiakban: Kártya) elérhető egyenleg információkról naprakészen tájékoztatást nyújtanak. Az ilyen alkalmazások leggyakrabban a Kártyák adatait, felhasználóneveket és jelszavakat szeretnék megszerezni a Kártyabirtokostól, amelyek megadása esetén visszaéléseket követhetnek el ezekkel az adatokkal. Bár az alkalmazás tartalmazhat olyan emblémákat, logókat, grafikai megoldásokat amelyek valódinak tűnnek, de ezek nem az Erzsébet Utalvány Plusz Kártya szolgáltatást nyújtó Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. által (Szolgáltató) kifejlesztett és üzemeltetett alkalmazások, és az ilyen hamis alkalmazások használatából eredő károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.
Kérjük, hogy az ilyen mobil alkalmazásokat ne töltsék le, és ne adjanak meg semmilyen Kártya adatot, felhasználónevet, jelszót vagy Kártyabirtokosra vonatkozó személyes adatot.
Szeretnénk felhívni a Kártyabirtokosok figyelmét, hogy a Szolgáltató hivatalos és ingyenesen letölthető, a Kártya egyenleget mutató alkalmazása az alábbi hivatkozáson érhető el Android operációs rendszerű mobiltelefonokra:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.erzsebetutalvany.android&hl=hu

Tisztelt Kártyabirtokos!

Üdvözöljük az Erzsébet-utalvány Plusz online felületén.
Kártyabirtokosként (jövőbeli kártyabirtokosként) üdvözölve, az alábbiakban szeretnénk hasznos információkkal ellátni Önt az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyával kapcsolatban. Kártyánk egyesíti a hat Erzsébet-utalványtípust (Étkezési, Ajándék, Iskolai, Kultúra, Sport, Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány), zsebei megfelelnek a papír alapon kibocsátott Erzsébet-utalványokéval, így felhasználhatósági körük is megegyezik.

Erzsébet-utalvány Plusz kártyája névre szól, így munkahely váltása esetén továbbvihető. Vásárlása biztonságát a PIN kóddal ellátott kártya, valamint az azt támogató nemzetközi MasterCard csoport garantálja. Folyamatosan bővülő elfogadóhelyekkel kívánjuk segíteni béren kívüli juttatásainak/cafetériájának széles körű felhasználását. Partnereink többek között olyan országos elfogadóhelyi hálózatok üzletei, mint az Aldi, Auchan, CBA, Coop, Lidl, Reál, Penny, Spar, Tesco, stb.

Kártyájával szinte bármilyen terméket megvásárolhat, annak összegét forintra pontosan, kerekítés nélkül fizetheti. Erzsébet-utalvány Plusz kártyájának érvényessége 3 év, a feltöltött összeg felhasználási ideje megegyezik a papír alapú utalványokéval.

Egyenlegét a nap bármely szakában lekérdezheti, on-line felületünkön folyamatos ellenőrzési lehetőséget biztosítunk a kártyáján lévő összeg megtekintésére. Elhagyott vagy ellopott kártya esetén kártyája letiltható, így a rendelkezésre álló összeg nem veszik el. Ügyfélszolgálatunk (mely 0-24 óráig várja hívását a 06 1 224 1616-os telefonszámon), készséggel áll rendelkezésre a kártya használattal kapcsolatos kérdéseket illetően.

PIN kódját tájékoztató levelünkben kiküldött Erzsébet-utalvány Plusz kártyáját leválasztva, az alatt találja. Aktiváláshoz hívja a 06 1 224 1616-os ügyfélszolgálati telefonszámot vagy kövesse útmutatásunkat az ezen az oldalon történő bejelentkezést követően.
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:
- Telefon: 06 1 224 1616
Belépés
Elfelejtett jelszó
© Copyright 2015 Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Minden jog fenntartva.
v1.1.59